Filler produkter for ansikts foryngende behandlinger.

Samtlige injeksjonsbehandlinger utføres av vår dyktige lege.

Filler / TEOSYAL / JUVADERM.

Ungdommelig hud er glatt, elastisk og inneholder mye hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en naturlig og en stor del av huden. Den som oppgave å støtte kollagenfibre og strukturproteiner og binde vannet, for slik å gjøre huden fast og smidig.  Ettersom vi blir eldre, reduseres mengden gradvis, og da oppstår små linjer og rynker.

Hyaluronsyre er sukkermolekyler som vi finner naturlig i huden. Med hyaluron løfter man rynkene, og området glattes ut. Regelmessige ansiktsbehandlinger kan optimalisere resultatet og få det til å vare lenger.

Filler behandling med TEOSYAL ® eller JUVADERM kompenserer for dette tapet og er 100% basert på hyaluronsyre og kommer ikke fra animalsk opprinnelse.

Det er en antirynkebehandling som hjelper mot dype, trange rynker, kan skulptere ansiktet ditt gjennom å tilføre volum, redefinere dine lepper og gir din hud en dypt virkende fukt behandling.

Ved å injisere hyaluronsyre med fine nåler under rynkene, får disse et polster og glattes dermed ut. Resultatene er synlige umiddelbart.

Kategorier

Copyright © 2018 - BeautyBergen
Stolt partner av