Microneedle Roller

Microneedle roller

Microneedle, også kalt kollagen induksjonsbehandling er utviklet for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Profesjonell Microneedling er en meget effektiv behandling for anti-age og for å redusere arr, hudskader, rynker, cellulitter og håravfall hos menn og kvinner og til generelt å forbedre hudtone og textur. Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagen og forbedrer huden.

Behandlingen har følgende resultater:

  • forminsker arr
  • forminsker rynker
  • forminsker celluliter
  • forminsker sprengte blodkar

 Hvordan fungerer profesjonell microneedling?

Hudens celler provoseres til å produsere collagen ved å simulere en ”skade”. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekst hormoner slik at collagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes. Sammenlignet med tradisjonelle laser behandlinger, som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100 % fri for ødeleggende kjemikalier eller apparater.

Hvordan virker behandlingen?

Behandling av ansiktet vil ta mellom 30 og 45 minutter. Huden vil få en rødme som etter en mild solbrenthet. Denne rødheten vil forsvinne etter en dag eller to. Huden vil kjennes litt sår og stram samme dag og kan kjennes litt ruglete mens den leges. Hevelse er sjeldent og behandlingen vil ikke gå ut over kundens daglige gjøremål. Huden kan bli noe tørr i noen uker etter behandlingen. Resultatet vil synes etter kort tid, og vil øke i ukene framover. Hudens overflate vil pga den kraftige collagenproduksjonen øke i tykkelse og elastitet, samt redusere fine linjer og rynker.  Det vil være nødvendig med 1-4 behandlinger for å oppnå et godt resultat. Ved behov for mer enn 1 behandling må man vente i 4-5 uker mellom behandlingene.

Kategorier

Copyright © 2018 - BeautyBergen
Stolt partner av