Negldesign

10_108075798Negledesign

Manikyr med lakkering: 

Manikyr med et deilig håndbad, stell av negler og negleband, og lakk. Etterfulgt med en god håndkrem, som etterlater hendene gode og myke.

Spa manikyr med lakkering og parafinbehandling:
Deilig Håndbad, peeling, parafinvoksbad, håndmassasje, stell av negler og neglebånd, avslutning med lakk og håndkrem. Anbefales til de med ekstra tørre hender.

Shellac: 
Shellac er en unik teknologi og en profesjonell salong tjeneste. Shellac er den første hybride lakken med UV³ teknologi som noensinne har blitt presentert. Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gelè. Den sitter feilfritt i 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater.

Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksesshistorien at den kan fjernes på bare 10 minutter. Dette gjøres ved å pakke inn neglen i en medfølgende Shellac Remover Wraps, altså ingen soaking eller bruk av fil eller drill. Ingen skade på den naturlige neglen. Shellac påføres som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i UV-lys så det er ingen tørketid og den lanseres i 12 ulike farger med nyanser, fra vakker fransk rosa og hvit, til sirene rød og dype mørke toner. Formelen er tynn og fleksibel som neglelakk. Ikke bare ser den naturlig ut, den gir også naturneglen beskyttelse med nydelige farger som motstår riper og avskalling, selv under de hardeste påkjenninger.

 • Verdens første hybride neglelakk!
 • Null tørketid, 14 dager holdbarhet
 • Ingen riper, ingen avskalling
 • Ingen matte flater, kun superhøy glans!

Forskjellige negletyper

Acryl / Gele negler:

Er de mest brukte av de kunstige neglene. Du får støpt negler spesielt for deg på former som er tilpasset dine negler.
Det være seg et naturlig utseende, eller fransk (hvit/rosa). Man kan legge disse neglene enten tynne eller tykke, alt etter eget ønske.

Fargemuligheter: hvit, ekstra hvit, rosa, ekstra rosa, klar, cover rosa (dekkende) , sort, rød, blå, orange, gul, grønn, violet og flere andre farger

 

Forsterkning av naturlige negler:

Vi legger da en av de foregående kunstmaterialer med et tynt lag på dine egne negler. Dette gjør at neglene dine blir meget holdbare.
Du kan velge mellom et naturlig eller franskt utseende.
Silke og glassfiberen anbefales heller til skadde negler, som f,eks rifter og knekk, for å forbedre og styrke neglen til den har vokst ut igjen.

Fargede negler:

Dersom du ønsker en annen farge enn hvit på den franske manikyren er dette mulig. Da tilsetter vi fargedråper i ønsket farge når vi legger neglen.
Du kan både få et gjennomsiktig utseende, eller dekkende. Vi kan også støpe ønsket farge dersom du vil det, som f.eks blå kant og rosa innerst, eller alle andre fargekombinasjoner..

Fargevalg: uendelig

Dekor nedfelt i neglen:

Dekoren kan støpes inn i neglen, og du mister ikke neglesmykket. Du henger deg heller ikke opp i noe. Det vil se ut som om dekoren ligger oppå neglen, men det er synsbedrag.
De neglsmykkene som egner seg best til dette er: petas (metalldekor som vist på bildet), blad gull/sølv, eller diamanter.

Diverse behandlinger

Dekorering:

Dekorering av en eller flere negler kan være en fin erstatning for smykker. Vi kan f.eks sette på diamanter, bilder, ringer eller male neglene.
Det finnes mange muligheter da utvalget er stort.

Gelelakk:

Vi lakkerer neglene dine med en lakk som må herdes i en uv-lampe. Dette gjør at fargen sitter utrolig godt, og er veldig holdbar både på naturlige og kunstige negler.
Vi benytter SHELLAC, GELISH OG IBD.
Neglene er tørre, staks behandlingen er ferdig.

Vi utfører dette innenfor negler:

 • Naturlig støp
 • Fransk støp
 • Etterfyll
 • Etterfyll to farger
 • Reparasjon pr.negl
 • Fjerning av negler
 • Shellac
 • Fjerning av Shellac

 

Kategorier

Copyright © 2018 - BeautyBergen
Stolt partner av