Permanent Make-Up

Permanent Make-Up

Permanent Make-Up er en behandling hvor man tilfører huden pigmenter (permanent pigmentering av dermis) og erstatter vanlig sminke. Permanent Make-Up utføres først og fremst i ansiktet for å fremheve bryn, øyne eller lepper.

Permanent Make-Up brukes også til å lage kunstige øyenbryn til mennesker som har mistet brynene som følge av alderdom, sykdom, kjemoterapi, eller av genetiske årsaker.

Bryn

På øyenbrynene legger man på permanente pigmenter for å fremheve eller justere ditt naturlige utrykk. Permanent Make-Up kan være en mulighet for de som reagerer på vanlig kosmetikk.

Øyne

Man legger gjerne permanent eyeliner for å fremheve og markere øynene. Ved å bruke en fin linje gjennom vippekanten, øverst, nederst eller begge kan man få mer definerte øyne og vipper. En tykkere linje gir en sterkere effekt for dem som ønsker det, og det er et bredt spektrum av farger som er tilgjengelig.

Lepper

Med alder mister vi også definisjon på linjene rundt leppene. Dette kan endres ved å legge på permanent lipliner som fremhever leppene.

 

Medisinsk permanent makeup

 

medisinsk-permanent-makeup

Kategorier

Copyright © 2018 - BeautyBergen
Stolt partner av